Voederwinning

GRAS MAAIEN

Wij maaien uw gras met een Krone Big M, zelfrijdende maaier met een breedte van 9 meter. De Big M bestaat, zoals op de foto hiernaast te zien is, uit 2 zijmaaiers en een frontmaaier. Een groot voordeel van deze maaier is dat deze het gras op de volle breedte teruglegt, zodat er niet meteen doorgeschud hoeft te worden om het gras te spreiden. Zo wordt er een schudbeurt bespaart.

GRAS SCHUDDEN

Na het maaien kunnen wij ook uw gras schudden. Dit doen wij met een Lely schudder.

GRAS HARKEN

Voor het harken van gras of hooi, beschikken wij over een Krone Swadro 1400 Plus zwadhark. Een 4 elements hark, met een breedte van 14 meter, gestuurd op GPS.

GRAS PERSEN (ROND/ VIERKANT), WIKKELEN EN LADEN

Voor het persen en wikkelen van ronde balen hebben wij een Krone Comprima CF155XC pers-/ wikkelcombinatie. Voor het persen van vierkante pakken beschikken we over een Krone BigPack 1270, deze kunnen gewikkeld worden door onze McHale wikkelaar. Ook het laden van uw ronde balen of vierkante pakken bent u bij ons aan het goede adres.

GRAS OPRAPEN, HAKSELEN EN INKUILEN

Tijdens de gras oogst staan wij naast onze persen klaar met verschillende diverse opraapwagens en een Krone Big X 700 hakselaar. Voor het aanrijden van het opgeraapte en gehakselde gras beschikken wij over diverse shovels.

MAIS HAKSELEN EN INKUILEN

Tijdens de oogst van de mais staan wij klaar met een Krone hakselaar welke beschikken over een variabele snijlengte systeem, hierdoor zijn wij bereid voor elke klant de gewenste haksellengte te hakselen. Voor op de maiskuil beschikken we over een aantal loaders en een schuif voor aan de trekker.

MAIS DORSEN EN MALEN

Ook voor de oogst van mais korrels kunt bij ons terecht. Hiervoor staan wij klaar met een John Deere S680i combine voorzien van Geringhoff kolvenplukker. Wij kunnen ook direct het vermalen van uw maïs korrel verzorgen, hiervoor staan wij klaar met een Geringhoff/ Stade hamermolen.

LOONBEDRIJF VAN GASTEL - GRONDIG EN GEDREVEN