Ons bedrijf

OVER ONS

De start van loonbedrijf van Gastel situeerde zich in 1993 wanneer Martijn van Gastel een Vervaet-driewieler kocht. Van Gastel werd groot op het kleinschalig loonbedrijfje van vader Geert van Gastel. De kleigebieden in en rond Woensdrecht waren een perfect afzetgebied voor de Oost-Brabantse mest. Het was een succes. Dag en nacht was Martijn op zwier met de zelfrijder. Na drie jaar was het welletjes en kwam er een tweede Vervaet.

In ’98 verhuisde loonbedrijf van Gastel van Woensdrecht naar de huidige locatie in de Wouwse Plantage. De loonwerker legde goede contacten met transporteurs van mestproducten waardoor het afzetgebied flink uitgebreid kon worden. De mentaliteit van meer te willen bieden dan standaard én chauffeurs die er een wedstrijdje van maken perfect werk te leveren, wordt nog altijd erg gewaardeerd door de klant.

Wanneer de wetgever snoeit in de mest-uitrijdata, is dat een streep door de rekening. Om het gat na de zomer op te vullen besluit Martijn te beginnen met het rooien van bieten, de eerste oogstmachine kwam er in 2009. Ook met de rupskraan die ze gebruiken voor het laden van vaste mestproducten, voeren ze af en toe een grond- en sloopwerk uit.

Door ontwikkelingen in de markt heeft loonbedrijf van Gastel in 2017 kans gezien om in akkerbouw en veeteelt door te groeien. Hierdoor zijn ze van 4 naar 12 vaste werknemers gegaan met in de piek van het seizoen meerdere ZZP’ers en oproepkrachten.

Inmiddels is loonbedrijf van Gastel een dynamisch loonbedrijf voor de gehele agrarische sector in Zuid- West-Nederland.

VACATURES

CERTIFICATEN